لطفا کمی صبر کنید...

چرا شما فقط باید عسل خام (فرآوری نشده) را انتخاب کنید؟

عسل خام، اصلی ترین محصولی است که زنبور عسل از گیاهان گلدار جمع آوری و تولید می کند. پس از جمع آوری حرارت ندیده و پاستوریزه نمی شود. عسل خام عسل بدون عمل آوری است. این مهمترین ویژگی و مزیت آن است، زیرا تمام ویتامین های طبیعی، آنزیم ها، عناصر غذایی گیاهی (phytonutrients) و سایر عناصر غذایی را حفظ می کند و کاملا متفاوت از عسل فرآوری شده و تجاری است. مواد غذایی عسل خام علاوه بر ارزش غذایی استثنایی و داشتن آمیلاز (آنزیم متمرکز در گرده گل) سرشار از مواد غذایی کمکی می باشد.

ترجمه و تالیف: دکتر محمد فرسی
مدرس و عضو مجمع بین المللی کنترل بیماری های زنبورعسل COLOSS